sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

me queda solo tres meses aqui, lloro


Hola tod@s
Min motivation för att skriva har varit obefintlig och ju längre tid jag varit utan att ens öppna blogger, desto mindre har lusten blivit. Det händer dessutom hela tiden så mycket att jag inte hittar tid för att skriva. Anyway, under denhär dryga månaden som gått så jag jag hunnit med massor, allt från att gå till stranden och chilla på cafeer och till att fira födisar och festa hela natten. Hann även med en veckas resa till Prag med klassen, helt OTROLIG vecka. Alldeles suuuuper.
Den gånga veckan har det då såklar varit SS som har spenderats till en stor del i Puerto Sherry med kusinerna mina. De kom då hit för att segla så jag passade på att bosätta mig hos dem ett par dagar. Det var helt otroligt kiva, har ju inte setts på över ett halvt år nu. Hann även på en lite längre roadtrip med H och B, bl.a till Chipiona, Doñana och till Arcos de l Fra, verkligen värt att åka dit om man får chansen! Fint ställe. Annars var det att hänga på stranden och vänta på starter och grejer, det här med spanjorers punktlighet är ju inte så bra xD
Kom ändå hem på onsdag kväll, som spenderades först med släkten och sedan for vi på bio och kolla den nya filmen Insurgente. Alltså andra filmen i serien Divergente. Helt okej nog, men måste medge att för en gångs skull gillade jag boken bättre. Var ännu en stund ute efter det men kom hem ganska så tidigt. TOrsdag spenderades långt med syrran på morgonen, härjade och talade om allt töntigt som vanligt. På eftermiddagen tog jag mig in till stan för att kolla på procesiónes, då Jaime var med i en av dem och Agu i den andra. De var en kort paus mellan dessa två, så gick av och ann till Eléa för att träffa hennes familj som hade kommit hit över påsken. Riktigt trevliga typer, och kiva att träffa dem förrän jag sedan ska åka och bo till dem på höstlovet. Men verkade super symppisar.
Nåjaa, gick sedan tillbaka till katedralen, men eftersom jag inte fick så bra foton därifrån gick jag snabbt till Plaza Mina för att få bättre bilder. Måste nog säga att los procesiónes är helt OTROLIGT fina. 

Efter det här träffade jag och Angi (som hade varit med mej hela dagen) ett gäng andra och tog oss (efter några om och men) till m2 för att festa. Mötte upp med Sara och Ana där och det finns nog inga ord för att förklara den natten. Jueves Santo var på alla sätt en helt perfekt natt. 

När jag väl vaknade på fredag eftermiddag tog jag mig igen till puerton för att ännu chilla lite mer med kusinerna. Var med dem tills lördag kväll, då det blev dags för oss att säga hejdå och för dem dags att åka tillbaka till Finland. När jag kom hem på kvälls-natten så kastade jag grejerna in genom dörren och fortsatt nästan direkt till m2 för att festa pånytt. Tog även en sväng till la Punta, men då det blev en liten besvikelse pga att det inte fanns så mycket människor gick vi tillbaka att festade på vårt vakkari ställe. Träffade helt massor nya typer och fick mycket nya vänner. 

Idag vaknade jag först kring fyra, åt snabbt lunch och tog mig in till stan för att gå på kaffe med Elea. Träffade även Alejandro och hängde en stund med honom, lite födisfirande o sånt då han fyllde år på fredagen. Kom hem för typ en timme sedan och var helt slut. Fick ju redan på tisdag lite flunssa och den har bara blivit värre, men just pga att det har varit SS och jag har haft så mycket program (alltså totalt värt det, har varit en otrolig vecka!!) så har jag inte alls vilat. Hoppeligen blir jag inte så sjuk, för om en och en halv vecka ska jag till Madrid och skulle gärna åka dit utan att ha 40 graders feber eller nåt :D

Så att sådant, ska försöka bli bättre med bloggen, men just för att jag bara har tre korta månader förrän jag tvingas lämna mitt härliga perfekta Cadiz, så spenderar jag all tid jag kan ute med vänner och sånt, så kan bli lite dåligt med uppdatering. Men jag ska faktiskt försöka! 

Buenas noches 
-J


Dino <3 min finaste party-buddy
Bästa Paolo, har verkligen inte känt honom länge med det var helt bff at first sight jajajajajaVyn från ena sidan av Arcos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti