torstai 22. tammikuuta 2015

jueves / jeudi / Thursday / torsdag / torstai

Hejj,
har flera gånger funderat på att öppna blogger och skriva något, men har sedan ändå haft något annat att göra och bloggen har lite lagts till sidan. Men som sagt, veckoslutet spenderades till stor del på Top Coffee xD nä men lördagen var vi där på morgonmål, samt senare på kaffe med ett annat gäng. Söndagen bänkade vi oss inne med syrran för det var så äckligt väder. Riktigt dåligt, typ regn och blåsigt och så.
Måndagen började skolan igen, var en verkligt jobbig dag, men som tur en kort en då flera lärare var borta. För att vara ärlig har jag ingen aning om vad jag gjort den här veckan, har super dåligt minne. Har hängt ute med vänner och chillat med syrran. Igår efter skolan tog vi en liten roadtrip till Jerez med Elea. Vi pyöri omkring där hela dagen på Area Sur och kom sedan sent hem.
Idag var det en lite onödig dag i skolan. Gick till skolan som vanligt klockan åtta (höll på bli utlåst då jag var lite sen...) och hade franska. Gick ovantligt bra, förstod nästan allt jajaja. Sedan CMC (lite onödigt, eller det var någo presentationer men kan inte säga att de var väl planerade eller gjorda, så timmen var lite av ett fiasko). Så efter det sku jag ha rella, men läraren va int på plats så vi hade recreo i en och en halv timme. Så vi for med Sara, María o África hem till M och chillade där. Sara känner jag ju från gymmet och för att vi är liksom i samma "porukka", men de två andra känner jag inte. Eller har typ sagt hej och växlat några ord men det ränkas inte. Men helt super symppis är båda, verkligt trevliga! Kom då till skolan tillbaka och hade en timme sociales. Kopierade lite vocabulario från temat vi behandlar, men inget annat. Sedan ekonomi, men läraren var bara sur på alla så vi satt där tysta i en timme. Sen slutade skoldagen äntligen då filosofiläraren var borta. Men liksom hade nu inte egentligen "riktiga timmar" annat är franskan. Men ei haittaa, föredrar det emot provveckan som rullar på där hemma.
Dagens planer är då att läsa lite ekonomi (ska försöka ta provet på tisdagen) och göra lite hissa uppgifter. Men vi ska se hur det går, förstår inte riktigt vad läraren är ute efter då frågorna är ställda super konstigt. På eftermiddagen ska vi alla utbyteselever + Nora o Jaime ut och merendar (finns liksom inte ett ord för det på svenska) då det är Maisies andra sista dag. Och vi har då en liten gåva till henne och vi vill ge den alla tillsammans (då Jaime far på resa ikväll så måste vi ge den redan idag).
Sånt, har tyvärr inga bilder då jag skriver med datorn och inte med telefonen, men ska försöka få bilder i närframtiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti