maanantai 22. joulukuuta 2014

Bolaf o sånt

Nåhejj,
Här är det äntligen jullov, och vädret skonar oss för en gångs skull. För tillfället är det riktigt varmt här, kan gå ut i liksom farkkun o huppare o till och med ha lite varmt. De lär dock bli kallare senare på veckan, men ska iallafall ta allt ut av solen idag. Förövrigt så ha det inte hänt så mycket. På fredagen hade vi julfest i skolan (SÅ söta små barn sjöng massor julsånger) och på kvällen blev det bio och middag med fina Eléa. Vi kollade el hobbit (den sista alltså) och alltså SÅ BRA. Lite trist kanske o så, men ändå super bra, rekommenderar för alla!!
Lördagen gick jag ut o gå en stund o sen på kaffe i lite "intressant" sällskap om vi ska säga så. Gårdagen var ganska så lugn och har inte för den delen gjort så mycket idag heller. Skickade en liten julgubbsgrejs (xD) och kollade på film med Tina. Ska senare till gymmet, men före det ska ja slutföra mitt lilla projekt, jar lite fixat bättre ordnig i mitt rum, men vissa små saker fattas ännu. Men det blir super sött :)

Så att sånt. O orsaken till rubriken är ju såklart vår nya vän BOLAF! igår efter att vi hade varit o luncha me Tina (aijoo, de gjorde ja igår!) så gick vi till stranden o byggde en sandgubbe. Det är ju lite brist på snö här o ja hade int så värst jul fiilis, så vi tog de bästa ut av situationen o byggde en sandgubbe, en herreman vid namnet Bolaf. Lite mer julfiilis efter det.

Sånt. O får ja bara påpeka att min syster för tillfället står mitt i vardagsrummet och fösöker jånglera med julgransbollar och sjunger cirkus sånger, o allt bara flyger omkring xD normi päivä
Ha en bra måndag!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti